Helgen nærmer seg, og vi tenkte å tipse dere om en flott helgerett :)
Dette er for ca 4 personer
Du trenger:
800g Breiflabb
1 ss Smør
Olivnolje
Salt og pepper
Rødvinssmør
1 stk Sjalottløk
1 ss Gressløk
o,5 ts Timian, frisk
1 dl Rødvin
2 dl Fiskekraft
2 ss Smør
Salt og pepper
Soppblanding
200 g Sjampinjong
3 ss Olivenolje
200 g Aromasopp
2 stk Aromasopp
Timian, frisk
Slik gjør du:
Stek breiflabbfilet hel i en blanding av smør og olivenolje. La den surre
noen minutter på svak varme.
Dryss salt og pepper på og skjær breiflabben i serveringsstykker.
Rødvinsmør
Finhakk sjalottløk, gressløk og timian.
Surr sjalottløk og timian i smør. Tilsett rødvin og fiskekraft og kok
inn til deg halve.
Sil sausen og pisk inn smør. Smak til med salt og pepper.
Soppblanding
Del sopp i passe store biter. Stek sopp i olivenolje med løk, timian, litt salt og pepper.
Serversoppblandingen til den stekte breiflabben sammen med rødvinsmør og bakt potet.
Oppskriften fant vi her, og råvarene finner du her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar