mandag 21. november 2011

Marit Bjørgens torskewraps

Hvor sundt og godt høres ikke det ut?
Her har du oppskriften:

Ingredienser til 4 porsoner:
600g    Torskefillet, uten skinn og ben
4 stk    Potet
1 stk    Grønn chilli
1 fedd  Hvitløk
3 ss      Olivenolje
0,5 stk  Purre
50g       Smør
8 stk     Cocktailtomat
0,5 stk  Issalat
4 stk     Tortillawrap
2 dl      Kesam
Salt og Pepper
Dill

Framgangsmåte:
Kok poteter
Finhakk chilli og hvitløk og bland det med olivenolje til en marinade.
Skjer torsken i strimler og vend strimlene i chilimarinaden.
Skjær purre i skiver. Mos potetene og bland dem med smør og purreløk.
Smak til med salt og pepper.
Stek torsken i varm panni i smør og olivenolje i ca 3-4 minutter på hver side.
Del dill i små buketter og del tomatene i to.
Forden potetmos, torsk, tomat og salat på tortillaen og topp med kesam og dill.
Brett opp bunnen på tortillaen, brett inn sidene til en rull, og pakk deet hele inn i litt matpapir.

Håper det smaker!

Råvarene finner du her, og oppskriften fant vi her :)

Vi i Fiskeruta ønsker alle en god mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar