Hvor sundt og godt høres ikke det ut?
Her har du oppskriften:
Ingredienser til 4 porsoner:
600g Torskefillet, uten skinn og ben
4 stk Potet
1 stk Grønn chilli
1 fedd Hvitløk
3 ss Olivenolje
0,5 stk Purre
50g Smør
8 stk Cocktailtomat
0,5 stk Issalat
4 stk Tortillawrap
2 dl Kesam
Salt og Pepper
Dill
Framgangsmåte:
Kok poteter
Finhakk chilli og hvitløk og bland det med olivenolje til en marinade.
Skjer torsken i strimler og vend strimlene i chilimarinaden.
Skjær purre i skiver. Mos potetene og bland dem med smør og purreløk.
Smak til med salt og pepper.
Stek torsken i varm panni i smør og olivenolje i ca 3-4 minutter på hver side.
Del dill i små buketter og del tomatene i to.
Forden potetmos, torsk, tomat og salat på tortillaen og topp med kesam og dill.
Brett opp bunnen på tortillaen, brett inn sidene til en rull, og pakk deet hele inn i litt matpapir.
Håper det smaker!
Råvarene finner du her, og oppskriften fant vi her :)
Vi i Fiskeruta ønsker alle en god mandag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar