Nå er det snart helg, og da passer det seg med en skikkelig godt oppskrift!
Denne oppskriften er til 5 personer, og det du trenger er:
0,8 kg Kveite
300g Reker, uten skall
0,5 stk Rødløk
0,5 dl Crème fraîche
1 ss Dijonsennep
1 ss Pepper rot
0,5 stk Sitron
1 stk Romanosalat
2 stk Tomat
0,5 stk Landbrød
Salt
Sitron
Framgangsmåte:
Finhakk løk og bland sammen med reker.
Rør sammen crème fraîche, sennep og revet pepperrot. Smak til med presset sitron og salt. Vend inn rekeblandingen.
Skjær kveitefileten i ca 2 cm tykke skiver, dryss over salt og la de ligge i ca 30 minutter.
Riv salaten og skjær tomatene i skiver.
Skjær landbrød i skiver og stek skivene gyllenbrune i like deler smør og olivenolje.
Stek fiskeskivene ca. 2 minutter på hver side.
Legg salat, stekte kveiteskiver, tomat og rekeblanding på en skive brød, og legg en ny skive over.
Kjøp tilbehør her, og oppskriften fant vi her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar