
Ingredienser
4 porsjoner
700 g laksefilet, uten skinn og bein
5 stilker selleri
250 g sjampinjong
3 ss olivenolje
1 stk sitron
15 stk oliven, sort salt
5 stilker selleri
250 g sjampinjong
3 ss olivenolje
1 stk sitron
15 stk oliven, sort salt
Tilbehør
Potetmos
Framgangsmåte
- Sett stekeovnen på 180 grader.
- Skjær stangselleri i skrå skiver og sjampinjong i skiver. Ha grønnsakene i en smurt ildfast form og drypp olivenolje over.
- Skrell sitron og del i skiver som du legger over grønnsakene.
- Stek grønnsakene i 10 minutter. Dersom du bruker fryst fisk, kan du legge i fisken når grønnsakene har stekt kun 5 minutter.
- Ta ut formen, dryss over litt salt og oliven og bland alt godt.
- Skjær laks i ca. 3 cm store stykker og dryss over litt salt og pepper. Legg laksefiletbitene over grønnsakene og drypp litt olivenolje over.
- Stek ca. 10 minutter til, helt til fisken er såvidt gjennomstekt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar