Breiflabb er noe som er yppelig å servere med gode sauser og passer perfekt når du skal invitere gjester.
Det du trenger til ca 4 porsjoner er:
1 kg breiflabb
salt
peppermix
Sitronsaus:
300 g Klementin
1,5 dl Fiskekraft
1,5 dl Kremfløte
2 ss Grand Marnier likør
60 g Smør
Tilbehør:
2 stk Sjalottløk
1 stk Hjertesalat
Smør
Slik gjør du:
250g klementin og fiskekraft kokes til en mos. Kok blandingen inn til det halve.
Tilsett fløte og Grand marnier. Kok inn til det halve. Rør inn smør litt om litt. Tilsett hele klementinbåter og strimler av kokt revet skall av to klementiner rett før servering.
Surr sjalottløk i smør til den blir myk.
Tilsett salaten og vend den inn så den faller sammen.
Stek breiflabben i en blanding av smør og olivenolje. Bruk god varme og la de ettersteke noen minutter på svakere varmere.
Dryss salt og peppermix over
Server med kokte poteter, gjerne mandelpoteter.
Du kan også bruke andre typer sitrusfrukt :)
Oppskriften fant vi her, og råvaren finner du her :)
Håper det smaker :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar