Denne retten med kveite og grønnsaker kan også tilberedes i en ildfast form i steikeovn.
Ingredienser | |
Porsjoner | 4 |
800 g | kveiteskiver eller kveitefilet |
1 | gulrot i tynne skiver |
1 | gren stangselleri i tynne skiver |
1 | rød løk i tynne skiver |
1/2 | grønn squash i skiver |
4 | sjampinjong i skiver |
revet ost 2 dl | |
1 dl | italiensk dressing |
salt og pepper | |
grillfolie |
Nøkkelinformasjon | |
Produkt | Kveite |
Anledning | Sjømat på grill Festmat |
Porsjoner | 4 |
Smør aluminiumsfolien med litt olje og fordel grønnsakene på arkene.
Legg en kveiteskive over grønnsakene og drypp italiensk dressing over.
La den ligge slik og marinere i 15 minutter.
Strø revet ost på toppen, pakk godt sammen og legg fiskepakkene på grillen.
Fisken er ferdig etter ca 15 minutter.
Legg en kveiteskive over grønnsakene og drypp italiensk dressing over.
La den ligge slik og marinere i 15 minutter.
Strø revet ost på toppen, pakk godt sammen og legg fiskepakkene på grillen.
Fisken er ferdig etter ca 15 minutter.
Server fiskepakkene med brød, ris eller poteter.
Kilde:www.godfisk.no
Bestille viltfanget Grønnlands kveite rett hjem: Trykk her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar