onsdag 6. oktober 2010

Foliebakt kveite med grønnsaker


Denne retten med kveite og grønnsaker kan også tilberedes i en ildfast form i steikeovn.



Ingredienser

Porsjoner
4
800 g
kveiteskiver eller kveitefilet
1
gulrot i tynne skiver
1
gren stangselleri i tynne skiver
1
rød løk i tynne skiver
1/2
grønn squash i skiver
4
sjampinjong i skiver

revet ost 2 dl
1 dl
italiensk dressing

salt og pepper

grillfolie


Nøkkelinformasjon
Produkt
Kveite

Anledning
Sjømat på grill
Festmat
 Porsjoner

 4
 
Smør aluminiumsfolien med litt olje og fordel grønnsakene på arkene.
Legg en kveiteskive over grønnsakene og drypp italiensk dressing over.
La den ligge slik og marinere i 15 minutter.
Strø revet ost på toppen, pakk godt sammen og legg fiskepakkene på grillen.
Fisken er ferdig etter ca 15 minutter.
 Server fiskepakkene med brød, ris eller poteter.
Kilde:www.godfisk.no 

Bestille viltfanget Grønnlands kveite rett hjem: Trykk her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar