tirsdag 5. oktober 2010

Torsk i ovn


Her kan du godt bruke de grønnsakene du har i kjøleskapet eller i fryseskapet og en ferdig fiskesaus etter valg.



Ingredienser
Porsjoner
4
800 g
torskefilét uten skinn og bein
400 g
fryste grønnsaker i blanding
Eller:
1
liten purre i biter
2
gulrøtter i terninger
2
grener stangselleri i biter
1 pose
ferdig saus til fisk, f. eks. Lofoten fiskesaus
12
cherrytomater
100 g
revet Jarlsbergost

salt, pepper og timian
Tilbehør:

kokt ris eller kokte poteter

Nøkkelinformasjon
Tid
30 minutter
Produkt
Torsk
Type rett
Hovedrett
Tilberedningsmetode
Ovnsbakt
Porsjoner
4

Sett stekeovnen på 180 grader C. Skjær torsken i serveringsstykker. Kok opp ca 5 dl vann og forvell grønnsakene  to minutter i det kokende vannet. Hell av vannet og legg grønnsakene over i en smurt ildfast form. Fryste grønnsaker kan du legge rett i formen, de bør være halvtinte. Legg fisken over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian. Lag fiskesausen etter oppskrift på pakken og hell den over fisken. Strø over osten. Bak retten i stekeovn ved 180 grader C i ca 15 minutter. Server med ris eller poteter.
Kilde: www.godfisk.no

Bestille skinn og benfri torskeloins rett hjem fra Fiskeruta: Trykk her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar