Dette trenger du:
8 stk små biffer ca. 80 gr.
8 skiver bacon
olje og smør til steking
salt og pepper
8 skiver bacon
olje og smør til steking
salt og pepper
Kremede grønnsaker
200 gr løk i strimler
200 gr gulro i strimler
200 gr kålrot i strimler
200 gr sellerirot i strimler
100 gr purreløk i biter
salt og pepper
1/3 liter fløte
Slik gjør du:
Surr baconet rundt biffene og stek dem ca 2 min. på hver side , kryddre med salt og pepper legg kjøttet til hviling, imens surres grønnsakene i pannen i et par min. hell over fløte og kok til det begynner å tykne. Smak til med krydder
Tips
Serveres med bakt potet eller kokte ny poteter.
Tips
Serveres med bakt potet eller kokte ny poteter.
Bestille hval. Trykk her
Fiskeruta - alt fra torsk til sushi.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar