torsdag 1. desember 2011

1. desember og litt helgekos

Det er første desember, og vi i Fiskeruta ønsker julen velkommen!
Nå som julen har kommet, med unntak av snø, så har vi gjørt noen små endringer på nettsiden vår.
Ta en titt, og få litt av julefisken i hus :)

Men julen er ikke alltid like fin og flott for alle, og derfor ber vi dere om å sende noen tips i hendhold til denne artikkelen til godjul@fiskeruta.no, alle fortjener en god jul :)



Men man skal kose seg litt i helgen, så her kommer helgens oppskrift



Ingredienser til ca 4 porsjoner:
700 g   klippfisk, utvannet og renset
400 g   potet, liten type
2 stk    paprika, rød
2 stk    paprika, grønn
2 stk    paprika, gul
1 stk    løk
6 fedd hvitløk
1 dl     olivenolje
100 g  oliven, sort
frisk persille

Slik gjør du:
Sett stekovnen på 180 grader, og sett på potetene.
Skjær klippfisk i serveringsstykker og paprika i strimler.
Stek skriver av løk og finhakket hvitløk i olivenolje
Stek klippfisken gyllen i olivenolje og legg over i et ildfast fat sammen med løk
Surr paprikasrtimlene i olivenolje i ca. 1 minutt.
Legg paprika og sorte oliven pent rundt fisken.
Drypp litt olivenolje over og dekk med aluminiumsfoli.
Sett formen i varm stekeoven cs. 5 minutter.
Stek de kokte potetene i olivenolje.
Pynt med persille og server kvippfisken sammen med de stekte potetene.

Oppskiften fant vi her og råvarene finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar