tirsdag 6. desember 2011

Ovnsbakt torsk!

Litt god mat i hverdagen slår aldri feil!
Vårt tips til dere er ovnsbakt torsk med tomat og basilikum :)

Ingredienser til ca. 4 porsoner.

600 g       torskefilet
400 g       potet
2 stk        sjalottløk
4 fedd      hvitløk
0,5 dl       olivenolje
1 ts           tomatpuré
1 boks      hermetiske tomater
20 stk       oliven, grønn
0,25 ts      kajennepepper
1 håndfull basilikum, frisk
                 salt og pepper



Slik gjør du:

Sett stekovnen på 150 grader.
Kok poteter og skjær dem i skiver.
Skjær torskefileten i biter.
Surr skivet sjalottløk og hvitløk i olivenolje til løken er myk.
tilsett tomatpuré og la den surre godt. Bland godt sammen med løken
før du tilsetter hermetiske tomater og oliven.
Kok sausen i 5 minutter. Smak til med kajennepepper, salt og grovmalt pepper,
og vend inn basilikumbladene.
Legg poteter, saus og torsk lagvis i en ildfast form og bak den i stekeovnen i ca. 20 minutter.
Server med brød.

Oppskriften fant vi her.
Råvarene finner du her.

Vi i Fiskeruta ønsker dere en fortsatt fin tirsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar