Litt god mat i hverdagen slår aldri feil!
Vårt tips til dere er ovnsbakt torsk med tomat og basilikum :)
Ingredienser til ca. 4 porsoner.
600 g torskefilet
400 g potet
2 stk sjalottløk
4 fedd hvitløk
0,5 dl olivenolje
1 ts tomatpuré
1 boks hermetiske tomater
20 stk oliven, grønn
0,25 ts kajennepepper
1 håndfull basilikum, frisk
salt og pepper
Slik gjør du:
Sett stekovnen på 150 grader.
Kok poteter og skjær dem i skiver.
Skjær torskefileten i biter.
Surr skivet sjalottløk og hvitløk i olivenolje til løken er myk.
tilsett tomatpuré og la den surre godt. Bland godt sammen med løken
før du tilsetter hermetiske tomater og oliven.
Kok sausen i 5 minutter. Smak til med kajennepepper, salt og grovmalt pepper,
og vend inn basilikumbladene.
Legg poteter, saus og torsk lagvis i en ildfast form og bak den i stekeovnen i ca. 20 minutter.
Server med brød.
Oppskriften fant vi her.
Råvarene finner du her.
Vi i Fiskeruta ønsker dere en fortsatt fin tirsdag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar